Log in

I forgot my password

Latest topics
» SIB de Bistrita
Mon Oct 01, 2012 10:07 pm by Leo2003

» Magazin Trenulete Electrice si Accesorii - hgd.ro
Sun May 06, 2012 2:59 pm by Admin

» Starting Bismarck (incepator)
Thu May 03, 2012 10:39 pm by claurss

» Bismarck-ul meu
Thu Apr 26, 2012 1:41 am by eddie

» Bismark - Hachette
Sun Apr 22, 2012 4:53 am by eddie

» Sd. Kfz. 9 "FAMO" - Schwerer Zugkraftwagen 18t - Revell - 1:72
Tue Apr 10, 2012 1:17 pm by raducindrea

» H.M.S. Beagle - Revell - 1:96
Tue Apr 10, 2012 1:14 pm by raducindrea

» M26 PERSHING - Tamiya - 1:48
Sun Apr 01, 2012 5:51 pm by eddie

» M2 A2 "BRADLEY" - Revell - 1:72
Thu Mar 15, 2012 3:44 pm by eddie

Pingbox
Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ

visitor map

Regulament WeekendHobby

Go down

Regulament WeekendHobby

Post by Admin on Sun Apr 10, 2011 9:28 pm

Prezentul regulament se dorește a fi un ghid de bun simț în folosirea forumului WeekendHobby.

Scopul acestui ghid este acela de a păstra un cît mai bun echilibru între scopul acestui forum – prezentarea si discuțiile pe tema lucrărilor membrilor săi – și asigurarea unui climat de bună înțelegere între acești membri. Oricine este binevenit în cadrul forumului, atîta vreme cît are o lucrare de prezentat sau un sfat de cerut și atîta vreme cît respectă regulamentul de față și restul membrilor forumului.

Acestea fiind spuse – mai jos gasiți principalele reguli pe care ne așteptăm să le respectați:

1. Mesajele postate de către membri vor fi pozitive, constructive și la obiect. Ne rezervăm dreptul de a șterge orice mesaj pe care îl considerăm ne-la-locul lui. Cu toate acestea, noțiunea de off-topic fiind subiectivă, orice mesaj care va avea o legătură cu subiecul la care face referire va fi considerat ca fiind la obiect.
2. Vulgaritățile de orice fel folosite în mesaje nu vor fi tolerate. Folosirea acestora va fi sancționată cu ștergerea contului, fără drept de apel.
3. Atacurile la persoană sînt interzise. Orice divergențe între membrii forumului vor fi rezolvate în afara acestuia.
4. Reclamele de orice fel sînt interzise și postările conținînd mesaje publicitare vor fi șterse și user-ul atenționat. Cu toate acestea – este permisă postarea de link-uri către site-uri ce comercializează produse necesare în exercitarea hobby-ului în discuție, precum si către site-uri care promoveaza un anumit hobby sau care ajută la explicarea unor anumite etape de construcție. De asemenea, sînt premise link-urile către alte site-uri de profil, cu scopul de a prezenta exemple de lucrări sau similarități între modurile de construcție.
5. Nu postați informații false, vulgare, defăimatoare, rasiste, cu orientare sexuală sau orice alte date care ar putea intra în contradicție cu legislația în vigoare.
6. Este interzisă postarea de materiale pornografice, erotice, link-uri către softuri ilegale, precum și postarea oricărui fel de material care ar putea încălca drepturile de autor (legea copy-right-ului).
7. Avem rugămintea ca, în vederea păstrării unui forum cît mai degajat, să încercați să păstrați fiecare topic cît mai curat, fără mesaje inutile și repetiții nedorite. De asemenea, în acelasi scop – vă rugăm ca înainte de a adresa orice întrebare membrilor acestui forum – să folosiți funcția de căutare și să citiți topic-ul în cauză în întregime; informația pe care o căutați s-ar putea sa fie deja postată.
8. Pentru exemplificarea discuțiilor este permisă atașarea pozelor. Acestea pot fi prezentate (deocamdata) prin link-uri către site-uri externe specializate (ex. ImageShack).
9. Semnăturile personale ale membrilor pot conține imagini, însă ar fi de preferat ca acestea să nu depășească 15 Kb si 300x150 pixeli. De asemenea e de preferat ca semnăturile să nu depășească 5 linii de text.
10. FOARTE IMPORTANT! Vă rugăm NU folosiți limbaj de jargon, prescurtări gen messenger (”K” în loc de ”ca”, ”sh” și ”tz” în loc de ”ș” și ”ț”, etc.) și în general încercați să folosiți o limbă română cît mai corectă din toate punctele de vedere.
11. Toate drepturile de autor ale mesajelor revin autorilor lor. Fiecare membru răspunde personal pentru conținutul mesajelor publicate pe acest forum.
12. Orice topic nou deschis va fi scris în sub-forumul în care se integrează. Orice subiect deschis în alt sub-forum va fi mutat fără notificare prealabilă.
13. Confidențialitatea membrilor este foarte importantă, astfel că vă rugăm să aveți în vedere că orice informație transmisă prin mesaj scris (post), cu privire la alte persoane decît autorul respectivei postări – este vizibilă pentru toate persoanele care vizitează acest forum.
14. În același context al confidențialității- prezentul forum nu va furniza adresa de mail sau orice alte date personale ale membrilor săi către terțe personae (fizice sau juridice).
15. Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul pe WeekendHobby oricarui membru care încalcă acest regulament.

Acest regulament va fi completat și/sau modificat ori de cîte ori situația o va cere sau deținătorii lui vor considera necesar.
Vă mulțumim.
Admin
Admin
Comandante en Jefe
Comandante en Jefe

Posts : 18
Join date : 2011-04-10

http://weekendhobby.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum