Log in
Latest topics
Pingbox
1:72 - Revell M60 A3 & M9 - Bulldozer Kit
Page 2 of 2 • Share •
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 1:72 - Revell M60 A3 & M9 - Bulldozer Kit
Eddie - nu cred....
Nu ma vad in stare INCA sa fac "de-alea"
Nu ma vad in stare INCA sa fac "de-alea"

...you cannot touch these phantoms...
Te cunosc doar de juma' de an, dar te vaz cam in stare de orice iti propui. Daca zici ca n-ai chef, te cred 

Ursule - eram pe punctul de a repara vopselile dinainte de camuflaj. Si am vrut sa ma apuc de lampile spate, si-am intrat sa vad ce ma sfatuiai. Si acuma te intreb: tu povestesti de standarde pe tancuri americane; si - desi tancul e productie americana - inmatricularea (asa ii zice?
) data de Revell in kitul asta e in doua variante:
1. D Company, 3rd Battalion/32nd Armor, early 80's, West Germany si
2. (cea pe care am facut-o eu) B Company, 8th Infantry division, 4th Batallion/69th Armor, 1988, West Germany.
Se mai aplica cele spuse de tine? Mai ales ca pe stopurile cu pricina - eu nu vad imparteala in doua zone, cum zici tu...
Si-n alta ordine de idei - de ce nu zice nimeni nimic? :O Ursule - unde esti?
Clau, Leo, restu'?
(

1. D Company, 3rd Battalion/32nd Armor, early 80's, West Germany si
2. (cea pe care am facut-o eu) B Company, 8th Infantry division, 4th Batallion/69th Armor, 1988, West Germany.
Se mai aplica cele spuse de tine? Mai ales ca pe stopurile cu pricina - eu nu vad imparteala in doua zone, cum zici tu...
Si-n alta ordine de idei - de ce nu zice nimeni nimic? :O Ursule - unde esti?

Radule, mie imi place jucaria de mor. N-am zis nimic ca sunt totalmente incompetent in domeniu. Nici nu-mi dau seama cat e de mare. Am vazut io niste machetute pe la salon la sc.1:72. Tre' sa ai o doza de tzicneala sa faci asa ceva.
Dar, un sfat competent tot pot sa-ti dau. Daca intra tanculetul pe mana zgamboilor... nici cel mai mare expert in "braille" nu-l mai reface. Asa ca... grija mare.
Dar, un sfat competent tot pot sa-ti dau. Daca intra tanculetul pe mana zgamboilor... nici cel mai mare expert in "braille" nu-l mai reface. Asa ca... grija mare.
Am avantajul ca m-am mutat la Cluj 
Singur
Asa ca - nu intra pe mina nimanui
Cit despre dimensiune - din virful tevii pina in capatul cirligului de remorcare - sint fix 13 cm
Si sint 100% de-acord ca tre' sa fii un pic dus sa faci de-astea 

Singur

Asa ca - nu intra pe mina nimanui

Cit despre dimensiune - din virful tevii pina in capatul cirligului de remorcare - sint fix 13 cm

raducindrea wrote:
Si-n alta ordine de idei - de ce nu zice nimeni nimic? :O Ursule - unde esti? :o Clau, Leo, restu'? :((
Pai... Ursul nu prea a fost pe receptie... fiind el prins, prin diverse desisuri si stramtori...
- Unitatile citate de tine, sunt cu siguranta Yankee.
- Standardul lampilor de pozitie din spate, quasi-identice pentru toate vehiculele US, nu s-a prea schimbat. Si are o anume logica. Se poate ca Revell sa fi simplificat lucrurile pe matrita lor. Ca sa fi sigur, cotrobaie dupe niste foto in care se vad bine lampile din spate, de la un M60.
- Ai putea sa consideri ceva patinare... macar una pentru "lumini si umbre". Si ceva uzura, macar pe trenul de rulare si pe lama buldozerului. Accentuarea jocului lumina/umbra, este obligatoriu, mai ales in aceasta scara foarte mica. Ochiului trebe sa-i fie indusa o senzatie de realism, prin urmare "trebe sa fie pacalit si inca, sa fie pacalit frumos"... asta ca sa citez, din unele mai vechi mormaieli.
Principiile patinarii le gasesti descrise in amanunt, in manualele trimise.
@ Jupan Leo : Asa este, braille in AFV, curat tzicneala se numeste ! Dar... ce faina si nobila tzicneala...
Mda...s-ar zice ca ai dreptate cu lampile. Oricum - la dimensiunea asta si capacitatile mele reduse - n-am nici o sansa sa le fac in felul asta - asa ca ramine varianta propusa de Revell. Si mergem pe principiul "multi vad, putini pricep"...
In ceea ce priveste patinarea - pe linga faptul ca, asa cum ziceam (mai voalat, ce-i drept) ma tem sa ma apuc de ea - la cartile de la tine nu mai am acces. Cum de altfel nu mai am acces la nimic din materialele pe care le detineam in materie de modelism sau Che Guevara; plus toate fotografiile de familie din ultimii cel putin 5-6 ani. S-a dus dracului un HDD intreg, cu tot ce aveam eu mai bun

Asa ca - poate n-ar fi rau daca tu sau Clau v-ati face un pustiu de bine si mi-ati mai trimite oaresce. Ca poate poate poate poate imi inghit nodul din git - si incerc ceva

In ceea ce priveste patinarea - pe linga faptul ca, asa cum ziceam (mai voalat, ce-i drept) ma tem sa ma apuc de ea - la cartile de la tine nu mai am acces. Cum de altfel nu mai am acces la nimic din materialele pe care le detineam in materie de modelism sau Che Guevara; plus toate fotografiile de familie din ultimii cel putin 5-6 ani. S-a dus dracului un HDD intreg, cu tot ce aveam eu mai bun

Asa ca - poate n-ar fi rau daca tu sau Clau v-ati face un pustiu de bine si mi-ati mai trimite oaresce. Ca poate poate poate poate imi inghit nodul din git - si incerc ceva

Si finalului proiectului astuia - aici: http://weekendhobby.forumotion.com/t76-172-revell-m60-a3-m9-bulldozer-kit#1630

Hibernam, nenea....

Poi ia trezirea!
Ce-i aici?! Bar de negrii? 

Page 2 of 2 • 1, 2

» Revell 1/6 Dodge 426 Hemi
» Revell's Arado 196 in 1/32nd Scale :)
» Revell Aqua
» Revell P-47D in 1/72nd